Ταξιδιωτική ενημέρωση

Ταξιδιωτική ενημέρωση

To Villa Athina προσαρμόζει τη λειτουργία του λαμβάνοντας υπόψιν τα νέα μέτρα ασφαλείας με τα ακόλουθα υγειονομικά πρωτόκολλα. Προτείνει το «Κάνουμε διακοπές με ασφάλεια», με τον δικό του τρόπο διακοπών κοντά στη φύση και τη θάλασσα, αλλά και με τις κατάλληλες αποστάσεις μεταξύ των ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων.  Επίσης, αξιομνημόνευτη είναι η ήσυχη και συνάμα ασφαλή τοποθεσία του Αμπράμ – 23χλμ από την πόλη, όπου στεγάζεται το κατάλυμα.

 

Έτσι, στα πλαίσια της πρωτόγνωρης κατάστασης που ζούμε παγκοσμίως, καλούμαστε να σας γνωστοποιήσουμε τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας που είμαστε έτοιμοι να εφαρμόσουμε για να προστατεύσουμε τόσο τους φιλοξενούμενους όσο και τους εργαζομένους μας. Άλλωστε, ο κυριότερος σκοπός του Villa Athina είναι να σας προσφέρει όχι μόνο αξέχαστες  στιγμές  αλλά και ασφαλείς διακοπές. Ως εκ τούτου, το καλοκαίρι του 2020 στο κατάλυμα θα εφαρμόζονται:

 

– Αυστηρά πρωτόκολλα καθαρισμού και απολύμανσης δωματίων πριν από κάθε άφιξη.

– Συστηματική καθημερινή απολύμανση σε σημεία επαφής και συχνής χρήσης (χώρος της πισίνας, χερούλια κοινόχρηστων πορτών, ξαπλώστρες, WCs).

– Απολυμαντικά χεριών σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και σε κάθε σπίτι ξεχωριστά.

 

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στο Villa Athina και περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε σύντομα κοντά μας.

Μέχρι τότε ευχόμαστε υγεία και ασφάλεια!